Wijnen Stobi
17515
post-template-default,single,single-post,postid-17515,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Wijnen Stobi

wijngaarden stobi

Wijnen Stobi

Wijnen Stobi

Noord-Macedonische wijn

De beste druiven verdienen alleen het beste. Alleen met een combinatie van kennis, ervaring overgedragen door generaties, moderne technologie en veel liefde en passie kan de beste en lekkerste wijn worden gecreëerd, wijn die passie voor het leven wekt. Jong in jaren, ervaren in kennis. Stobi-wijnmakerij is de nieuwste en meest modern ontworpen Noord-Macedonische wijnmakerij, gelegen in de gemeente Gradsko, naast de oude site Stobi, waar het zijn naam aan ontleent. De wijsheid en ervaring van de eerste bewoners overgedragen van onheuglijke tijden tot vandaag worden weerspiegeld in perfecte harmonie met de moderne technologie en de kennis.

Omdat het proces van wijnmaken een complexe en gevoelige wijn is die zelfs de geringste fout niet tolereert, werkt Stobi volgens de meeste hedendaagse normen die door de Europese Unie zijn voorgeschreven. Vertrekkende van de teelt en het onderhoud van de wijngaarden, via de distributie van druiven naar de wijnmakerij, tot het laatste productie- en vulproces, passen we de nieuwste technologische ontwikkelingen toe in het totale proces en alle productiestappen.

Om de kwaliteit van de druiven te behouden, wordt nauw toegekeken op iedere wijnstok. Iedere wijnstok wordt correct bekeken om de groei en rijping te evenaren. Tijdens de rijping van de wijnstokken wordt  de groei van alle trossen gecontroleerd, omdat  elke korrel druif belangrijk is voor de uniciteit en de pracht van de smaak van de Stobi-wijnen. Dan komen alleen de beste druiven van de plantages, via een proces van perfect gecontroleerd systeem, op het hoogtepunt van zijn rijpheid, aan in de modernste wijnmakerij van het land en daarbuiten. Dit draagt ​​bij aan de Stobi-wijnmakerij om wijnen te produceren die schoon en niet-verontreinigd zijn met betrekking tot pesticiden, zware metalen, residuen en verontreinigingen. Het gebruik van SO2 is 30 tot 50% lager in vergelijking met het gemiddelde. Daarom veroorzaakt het plezier in deze wijnen geen hoofdpijn, maar gewoon aangename gelukzaligheid.

Het resultaat van al deze aandacht, kennis en expertise is 4,5 miljoen liter Noord-Macedonische wijn van hoge kwaliteit per jaar, verdeeld over vier categorieën: Premium, Elite, Classic en Traditional.

Ook worden flessen en kurken met top en gecontroleerde kwaliteit gebruikt voor de wijnen van Stobi, die zorgen voor het volledige behoud van de rijke en weelderige smaken en aroma’s van elke wijn.

Hoogwaardige wijnen waarvan de kwaliteit u nooit zal verbazen, komen uit deze wijnmakerij. Maar wat u altijd zal verrassen, is de realistische prijs die voor iedereen beschikbaar is. Dit komt door de filosofie dat iedereen de mogelijkheid zou moeten hebben om van premium wijn te genieten. Voor Stobi zijn er geen goedkope en dure wijnen, er zijn alleen premium wijnen die er voor een eerlijke prijs zijn. In de webshop staan ​​de unieke Stobi-wijnen altijd voor u klaar.