Invoerrechten Stobi - Bestel beste wijn Brugge online M-WINES
17670
post-template-default,single,single-post,postid-17670,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Invoerrechten Stobi

stobilogo

Invoerrechten Stobi

Hoewel wij nog maar 7 maanden Noord-Macedonische wijnen verdelen, zijn wij goed op weg onze plaats in de markt te veroveren.

 

Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, nl het alleen verdeel recht voor het wijnhuis Stobi.

 

Vanaf 1 oktober hebben wij het alleenrecht voor België om het wijnhuis Stobi te vertegenwoordigen.  Deze uitstekende prijskwaliteits wijnen kunnen dus enkel via M-WINES.be verkregen worden.

 

Je kan er steeds terecht voor een lekkere roséwijn, verworven uit de Vranec -Balkandruif, een frisse droge witte wijn gemaakt van de typische Zupljanka, Rkaciteli of de zoetere toets van de Temjanika.

Natuurlijk evenzeer voor een heerlijke vlotte rode wijn Merlot, Pinot Noir en Cabernet Sauvignon. Maar zeer te appreciëren zijn de rode wijnen gemaakt van de Vranec-druifsoort.