Stobi wijngaarden - Bestel beste wijn Brugge online M-WINES
16992
post-template-default,single,single-post,postid-16992,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.8,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Stobi wijngaarden

stobilogo

Stobi wijngaarden

Stobi wijngaarden

De beste druiven verdienen alleen het beste. Alleen met een combinatie van kennis, ervaring overgedragen door generaties, moderne technologie en veel liefde en passie kan de beste en lekkerste wijn worden gecreëerd, wijn die passie voor het leven wekt. Jong in jaren, ervaren in kennis. Stobi-wijnmakerij is de nieuwste en meest modern ontworpen Noord-Macedonische wijnmakerij, gelegen in de gemeente Gradsko, naast de oude site Stobi, waar het zijn naam aan ontleent. De wijsheid en ervaring van de eerste bewoners overgedragen van onheuglijke tijden tot vandaag worden weerspiegeld in perfecte harmonie met de moderne technologie en de kennis.

Omdat het proces van wijnmaken een complexe en gevoelige wijn is die zelfs de geringste fout niet tolereert, werken ze bij Stobi volgens de meeste hedendaagse normen die door de Europese Unie zijn voorgeschreven. Vertrekkende van de teelt en het onderhoud van de wijngaarden, via de distributie van druiven naar de wijnmakerij, tot het laatste productie- en vulproces, passen ze de nieuwste technologische ontwikkelingen toe in het totale proces en alle productiestappen.

Wijn af te halen of online te kopen in Brugge en omstreken.