Noord-Macedonische wijn Tikves 1885 - Paus Franciscus - Bestel beste wijn Brugge online M-WINES
17728
post-template-default,single,single-post,postid-17728,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.4,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Noord-Macedonische wijn Tikves 1885 – Paus Franciscus

tikves paus franciscus

Noord-Macedonische wijn Tikves 1885 – Paus Franciscus

Beste Partners,
We zijn bijzonder trots dat Zijne Heiligheid, paus Franciscus, tijdens dit eerste bezoek in het Noorden van de Republiek Macedonië de gelegenheid had om vertrouwd te raken met onze premium wijnen.
Bij de receptie in de presidentiële residentie presenteerde president Gjorgje Ivanov wijnen uit de premiumcollecties Barovo, Bela Voda en Domaine Lepovo als geschenk aan het hoofd van de katholieke kerk en de kardinalen en bisschoppen die deel uitmaakten van de officiële delegatie. Deze wijnen maken deel uit van ons nieuwe merkplatform – Tikves Chateaux & Domaines en werden geselecteerd als meest uitmuntende Noord-Macedonische wijnen die als geschenk aan de vertegenwoordigers van de hoge delegatie moesten worden gepresenteerd.
Speciale labels met inscriptie en een foto van paus Franciscus zijn gemaakt voor de gelegenheid.

Zijne heiligheid was verrukt door het gebaar en zegende onze wijnen.
Het merkplatform Tikves Chateux & Domaines verenigt Tikves premium wijnen geproduceerd van druiven geteeld op specifieke locaties zoals Bela Voda, Barovo en Lepovo sinds 2018 is dit terroir-segment aangevuld met wijnen geproduceerd in de Franse wijnmakerij Chateau de Gourdon, die ook deel uitmaakt van Tikves.
We zijn zeer vereerd en blij dat de topkwaliteit, authenticiteit en het unieke karakter van onze wijnen ook op een dergelijke manier zijn erkend.